Takasali

Sue-Ellenin takasalimme voimme varata 24 hengen seurueille yksityiseen käyttöön. Tila erottuu muusta ruokailusalista kapealla oviaukolla, joten saatte rauhassa nautiskella illasta seurueenne kesken.

Saamme tilaan katettua kaksi vierekkäistä pöytää ja tila on varattavissa joko puolikkaaksi illaksi (klo 17.00-19.30 tai klo 20.15 alkaen) tai koko illaksi. Tiistaista torstaihin tilan minimiostotakuu varausaikojen puitteissa on 700€/ kattaus ja koko illalle 1400€. Perjantaisin ja lauantaisin minimiostotakuu on 1000€/kattaus ja koko illalle 2000€. Mikäli tarjoilut kattavat summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. 

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme yksityistilaisuuksia myös maanantaisin,  tiedustele rohkeasti lisää! Kalenteri päivittyy pienellä viiveellä, joten voit varmistaa meiltä myös varattuja iltoja puhelimitse 0300472334 tai laittamalla viestiä varaukset@sue-ellen.fi.

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Varattu osittain

Aika:

Nimi*:

Puhelinnumero*:

Sähköposti*:

Seurueen henkilömäärä*:

Varaustiedustelun lisäinfo Voit mainita esim. seurueen mahdolliset erikoisruokavaliot, ja muut yksityiskohdat varauksen tiimoilta: