Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen.

Ruokalistallemme olemme valinneet niin upeita grillattuja lihoja kuin tuoreita maukkaita mereneläviä. Meren äärellä on luonteva herkutella sen antimista, ja voit löytää kaupungin parhaimman tarjonnan meiltä!

Keittiössämme käytämme aitoa puuhiiligrilliä saavuttaaksemme makunystyröitä hellivät herkulliset liha-, merenelävä- ja kasvisruuat – lisukkeista puhumattakaan. Listallamme komeilevat niin osterit, hummerit kuin Sue Ellenin klassikkoannos rapukakku. Merellisiä herkkuja kaipaavalle löytyy tarjonnasta myös runsas äyriäisvati, jossa päivittäin vaihtuvat merenelävät tarjotaan raikkaiden kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Pidämme huolen, että illallisen kylkeen löydät nautittavaksi niin talon raikkaita cocktaileja kuin laadukkaita viinejä ympäri maapallon. Maistuisiko sinulle vaikkapa lasillinen samppanjaa tai Sue Ellenin Pisco Sour illan alkuun?

ERIKOISAUKIOLOT:

Pitkäperjantaina ja lankalauantaina 29.-30.3. avoinna,
pääsiäispäivinä 31.3. ja 1.4. suljettu

Vappuaattona 30.4. ilta avoinna, 1.5. vappulounas klo 12/12.30 & 14.30/15

Äitienpäivänä 12.5. lounas klo 12/12.30 & 14.30/15

AJANKOHTAISTA

OSTERIMELLAKAT
Joka keskiviikko 17.1. alkaen

HOTEL HAVEN
MAJOITUSPAKETTI

Varaa pöytä tästä

Viinikellari Eteläranta 16

Tunnelmallinen miljöö mitä moninaisimmille tilaisuuksille ja tapahtumille

Täällä järjestyvät helposti niin syntymäpäivät, kokoukset, häät, muut juhlat, viinitastingit, lounaat kuin pitkät dinnerit ja cocktail-kekkarit. Viinikellarin päätilaa hallitsee pitkä puupöytä, jonka ääreen mahtuu 30 henkilöä. Tilavassa kellarin aulassa sujuu vieraiden vastaanotto ja alkumalja tarjoillaan tyylikkäästi. Kysy lisää!
VARAA TÄSTÄ Pyydä tarjous

TAKASALI

Sue Ellenin takasalimme voimme varata jopa 26 hengen seurueille yksityiseen käyttöön. Tila erottuu muusta ruokailusalista kapealla oviaukolla, joten saatte rauhassa nautiskella illasta seurueenne kesken. Saamme tilaan katettua kaksi vierekkäistä pöytää ja tila on varattavissa vaikka koko illaksi.

Järjestätkö yksityistilaisuutta? Lisäinfot saat suoraan Myyntipalvelusta.

VARAA TÄSTÄ Pyydä tarjous

MENU

Sue Ellenin menu koostuu runsaista mauista ja herkullisista merenelävistä. Inspiraatiota on ammennettu sijainnista meren äärellä sekä aavistus muista rannikkokaupungeista, niin Euroopan kuin Yhdysvaltain laidalla.

Katso menu tästä

GALLERIA