OSTERIHUMUA

OSTERIHUMUA 5.10-16.10.

Sue Ellenissä juhlistetaan ostereita 5.-16.10. välisenä aikana. Olemme järjestäneet mahtavia tapahtumia, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluista tekemistä. Oletko aloittelija ja haluat tutustua ostereihin vai haluatko pitkästä aikaa päästä herkuttelemaan näitä merien aarteita?

Tutustu viikon tapahtumiin tästä alta:

MAISTELULAUTANEN

Osterihumun aikana herkuttelijoiden on mahdollista päästä nautiskelemaan ostereista osterimaistelulautasella. Lautanen sisältää kolme Fine de Claire-osteria sekä yhden villin Belon-osterin. Hinta vain 19€/lautanen.

Lautaselta voit löytää muunmuassa:

Muigren – Irlanti/Bretange

Muigren nimi tarkoittaa ”merestä syntynyttä” Gaelin kielellä. Tämä Irlannin rannikolla kasvatettu osteri viimeistellään Cancale:ssa, Ranskassa

Utah Beach – Normandie

Lihaisia, suolaisia ostereita, jotka kasvavat kylmällä ja tuulisella Normadian Utah Beachilla

Marennes – Gillardeau

Ostereiden ”Rolls Royce”! Maison Gillardeau on tuottanut vuodestea 1898 huippulaatuisia ostereita, joita pidetään parhaina ostereina maailmassa. 

Belon – Bretange

Belon-joessa villinä kasvavia litteitä ostereita Bretangestga, Ranskasta. Lihaisa koostumus ja metalliin vivahtava maku on konossöörien arvostama, mutta ensikertaisille haastavampi. Tätä joko rakastetaan tai vihataan.

Tule herkuttelemaan näillä meren aarteilla ja varaa pöytäsi alta:

OSTERIN YSTÄVIEN PÄIVÄ 16.10.

Lauantaina 16.10. pidämme avoimet ovet klo 13.00 alkaen, jolloin pääset maistelemaan ostereita ja ostamaan myös näitä kotiin! Saat parhaimmat niksit avaamiseen ja neuvot, miten nämä meren herkut pääsevät oikeuksiinsa!

OSTERI MASTERCLASS 13.10.

Viinikellarissa tutustutaan osterien maailmaan ja näiden avaamiseen kuusinkertaisen osterinavauksen Suomen mestarin Johann Schlagin johdolla keskiviikkona 13.10. klo 17.30 alkaen. Masterclass sisältää osteri-tastingin, tutustumisen osterin avaukseen, lasin kuohuviiniä ostereiden kera, 3 ruokalajin menun viineineen.

Hinta vain 99€/hlö ja paikkoja rajatusti.

Tustustu iltaan tarkemmin ja varaa paikkasi alta: