RIESLING-VIIKOT 9.5.-22.5.

RIESLINGVIIKOT 9.5.-22.5.

Viikoilla 19-20 Sue Ellenissä nautiskellaan Rieslingistä! Tuttujen herkkujen lisäksi tarjolla on keittiömestari Jere Hyttisen suunnitelema menukokonaisuus, jonka kanssa voit nautiskella erilaisista riesling-rypäleestä valmistetuista viineistä lasettain tai jopa viinipaketin muodossa. Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon aina henkilökohtaisesti.

Tutustu menuusen tästä alta:

GRILLED WHITE ASPARAGUS
grillattua valkoista parsaa, huhtasientä ja sienilientä
***
ORZO
orzo-pastaa, vihreää parsaa ja kurkkua
***
MONKFISH
haudutettua merikotin pyrstöä, grillattua pak choita ja bouillabaisse-lientä
***
MILK & COOKIES
Maitojäätelöä, mesiangervoa ja suklaaganache

Menu 58 €/ henkilö

Nappaa pöytäsi herkuttelemaan tästä alta:

VARAA PÖYTÄSI TÄSTÄ!