Turvallinen ravintola

 

Turvallinen vierailu Sue Ellenissä!

Pöydän varaaminen
Voit varata pöydän joko nettisivuiltamme osoitteesta www.sue-ellen.fi tai soittamalla ravintolaamme +358 300 472 334. Varaamme Teille aikaa herkutteluun aina 2.5 tuntia.

Saapuminen
Tällä hetkellä meillä ei ole odottelutilaa, joten saavuthan täsmällisesti varauksesi puitteissa. Saapuessanne ravintolaan pyydämme Teitä esittämään koronapassin sekä tarvittaessa henkilötodistuksen. Koronapassin skannauksessa käytämme THL:n hyväksymää ohjelmaa, joka ei kerää dataa asiakkaasta. Aplikaatio näyttää joko vihreää tai punaista riippuen, onko passi voimassa vai ei. Pyydämme myös noudattamaan sisälle tultaessa turvavälejä: jos ravintolassa on jonoa, niin odotattehan hetken ravintolan ulkopuolella.

Hovimestarimme löytää varauksenne nimellänne, jonka jälkeen ohjaamme teidät naulakon kautta juuri Teitä varten valmisteltuun pöytään. Lisäksi kerromme, mistä mahdollisuus käsienpesuun löytyy. Pöydässä on saapuessanne käsien desifiointiainetta, jotta voitte puhdistaa kätenne.

Vaatesäilytys
Saapuessanne ohjaamme teidät naulakon luokse, jonne voitte ripustaa takkinne itse.

Illallisen aikana
Tarjoilemme teille ruoat ja viinit korkeaa hygieniatasoa noudattaen. Viinistä ja ruoasta kertoessa säilytämme teihin turvallisen etäisyyden.

Muistattehan käyttää turvavälejä myös käydessänne saniteettitiloissa. Varmistamme wc-tilojen ja ovenkahvojen puhtauden säännöllisesti.

Maksaminen
Maksaessa suosittelemme käyttämään lähi- tai mobiilimaksua. Meille käy kaikki yleisimmät luottokortit.

Lähteminen
Tilaamme teille taksin niin toivoessanne ravintolan edustalle.