ALKUVUODEN VIINI-ILLAT

ALKUVUODEN 2023 VIINITASTINGIT

Sue Ellenissä hemmotellaan taas viininystäviä. Olemme suunnitelleet inspiroivia viini-iltoja, jolloin pääset herkuttelemaan menukokonaisuudella ja oppimaan uutta vaihtuvien teemojen kautta. Olisiko tässä loistava lahja kuusen alle tai itselle talvea piristyttämään?

Tutustu alta, mitä kaikkea kivaa Viinikellarissa puuhaillaan ja varaa paikkasi pian alta, sillä näitä on vain rajatusti:

PINOT NOIR 26.1.

Torstaina 26.1. Heidi Martikainen keskittyy viiniharrastajien yhteen lempirypäleistä eli Pinot Noiriin. Heidin ohjaamassa viini-illassa tutustumme rypäleen saloihin maistellen esimerkkejä ympäri maailman. Pinot Noir ihastuttaa monikäyttöisyydellään ja se ilmentää oivallisesti kasvualuettaan.

MITÄ: Pinot Noir-ilta

MISSÄ: Sue Ellen, Eteläranta 16

MILLOIN: To 26.1. klo 18.00 alkaen

MAKSU: vain 135€/hlö
(sis. 8 eri viiniä ja 4 ruokalajin menukokonaisuuden)

Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon illallisella.

Varaa paikkasi tähän iltaan alta:

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

SYRAH 16.2.

Helmikuun 16.päivä rypäleenä loistaa Heidin lempilajike Syrah. Tumma ja pippurinen herkku muuntautuu moneen ja loistaa varsinkin riistan aisaparina. Viinejä pääsemme maistelemaan niin Euroopasta kuin Uudesta maailmasta. Kuinka Australian Shiraz eroaa Rhonen laakson Syrahsta?

MITÄ: Syrah-ilta

MISSÄ: Sue Ellen, Eteläranta 16

MILLOIN: To 16.2. klo 18.00 alkaen

MAKSU: vain 140€/hlö
(sis. 8 eri viiniä ja 4 ruokalajin menukokonaisuuden)

Otamme huomioon mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot illallisella.

Varaa paikkasi tähän iltaan alta:

VARAA PAIKAKSI TÄSTÄ!

TAI

Voit myös varata paikat tastingeihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen  varaukset@sue-ellen.fi tai soittamalla myyntipalveluumme 0300472334 (0,34€/min+pvm/mpm). Myyntipalvelumme on paikalla maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.30 välisenä aikana.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com