Viinikellari
Eteläranta 16


Sue Ellenin alakerrasta voit löytää tunnelmallisen, punatiilisen Viinikellarimme. Yksityinen kabinettimme jakautuu kahteen tilaan ja tilassa on huoletonta järjestää niin häitä, karonkkoja, kokouksia, rapujuhlia kuin illanistujaisia ystävien kesken. Viinikellarin päätilaa hallitsee pitkä puupöytä, jonka ääreen mahtuu jopa 30 henkilöä. Tilavassa kellarin aulassa voitte vastaanottaa vieraanne ja voimme tarjoilla alkumaljat tyylikkäästi. 

Tämä upea, holvikaarellinen tila on mahdollista varata yksityiseen käyttöön koko illaksi tiistaista lauantaihin. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme yksityistilaisuuksia myös muina päivinä, joten tiedustele siis rohkeasti. Kalenteri päivittyy pienellä viiveellä, mutta voit aina soita meille 0300472 334 tai laita viestiä osoitteeseen varaukset@sue-ellen.fi.

Saamme myös tilassa järjestettyä kokouksia kokoustarvikkein päiväsaikaan, tiedustele tätä rohkeasti.

Kellariin tarjoilemme yhden yhtenäisen menukokonaisuuden valinnaisilla pääruuilla iltanne sujuvuuden takaamiseksi. Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme aina huomioon henkilökohtaisesti. 

Laita meille tiedustelua alta tai ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva iltama kellarissamme. Tilaa saa mieluusti myös tulla katsomaan ja keskustelemaan ravintolaan tarjoiluista sekä muista iltaanne koskevista asioista:

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Varattu osittain

Nimi* / Name*:

Puhelinnumero* / Phone number*:

Sähköposti* / Email*:

Seurueen henkilömäärä* / Party size*:

Aika / Time :

Varaustiedustelun lisäinfo Voit mainita esim. seurueen mahdolliset erikoisruokavaliot, ja muut yksityiskohdat varauksen tiimoilta / More information e.g. special diets or requests:

GALLERIA