Yksityistilamme Sue Ellenissä

Tunnelmalliset miljööt mitä moninaisimmille tilaisuuksille ja tapahtumille


Sue Ellenissä suuremmille ryhmille on tarjolla jopa kaksi yksityisempää tilaa. Tiloissa järjestyvät helposti niin syntymäpäivät, kokoukset, häät, muut juhlat, viinitastingit, lounaat kuin pitkät dinnerit ja cocktail-kekkarit. Voit tutustua tiloihin tästä alta:

Viinikellari


Viinikellarimme on yksityinen kabinettimme Sue Ellenin alakerrassa. Viinikellarin päätilaa hallitsee pitkä puupöytä, jonka ääreen mahtuu 30 henkilöä. Tilavassa kellarin aulassa voitte vastaanottaa vieraanne ja voimme tarjoilla alkumaljat tyylikkäästi. Tila on varattavissa aina koko illaksi klo 16.30 alkaen 1000€ minimiostotakuulla ja mikäli tarjoilut kattavat summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta.

Tarkista varaustilanne tästä!

 

 

Takasali


Sue-Ellenin takasalimme voimme varata jopa 28 hengen seurueille yksityiseen käyttöön. Tila erottuu muusta ruokailusalista kapealla oviaukolla, joten saatte rauhassa nautiskella illasta seurueenne kesken. Saamme tilaan katettua kaksi vierekkäistä pöytää ja tila on varattavissa joko puolikkaaksi illaksi (klo 16.30/17.00-19.30 tai klo 20.15 alkaen) tai koko illaksi. Viikonloppuiltoina tilan minimiostotakuu varausaikojen puitteissa on 700€/ kattaus, ja mikäli tarjoilut kattavat summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Arki-iltoina yli 10 hengen seurue voi varata tilan ilman minimiostotakuuta.

Tarkista takasalin varaustilanne tästä!

Tarjouspyyntö yksityistiloistamme


Tarkennathan lisätiedoissa kummasta tilasta olet kiinnostunut!

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • :
  • Voit mainita esim. seurueen mahdolliset erikoisruokavaliot, ja muut yksityiskohdat varauksen tiimoilta.
jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.reserve-area br+a.se-button').attr('target', '_blank'); });