Seafood Specials: Helsingin tuoreimmat äyriäiset Sue Ellenista!

Äyriäisvati Sue Ellenissä.
Syksyn saavuttua hummerit, ravut, simpukat ja muut merenelävät valtasivat Sue Ellenin!

Sue Ellenin ruokalistan väliin on sujahtanut ”Seafood Specials”- osio, joka koostuu tuoreista äyriäisistä ja nilviäisistä. Erityisen innoissamme olemme runsaasta äyriäisvadista, johon voi halutessaan lisätä vaikka puolikkaan grillatun hummerin. Äyriäisvatimme sisältö vaihtelee päivittäin raaka-aineiden saatavuuden mukaan ja tuotteita on rajatusti. Voit löytää äyriäisvalikoimamme alta:.

– Sue Ellen´s Seafood Special´s –

Sue Ellenin Äyriäisvati 39,50€/hlö
esim. tuoreita ja savustettuja katkarapuja, taskuravun saksia, merirapuja, ostereita, kirkas simpukkasalaatti, lohi-chevice, aiolia, Hot Saucea ja Rhode Island-majoneesia sekä patonkia (*sisältö saattaa vaihdella)
lisää ½ hummeri (+ 20€/puolikas)
***
Kokonainen Hummeri 50€ (1/2 25€)
Grillattu hummeri valkosipulivoilla ja Rhode Island-kastikkeella
***
Sue Ellenin Rapukakku 11,90€
Rapukakkua, porkkanaa, vuonankaalia ja taimenenmätiä sekä tillimajoneesia
***
Sinisimpukat alkuruokana 14€ / pääruokana 22€
Old Bay- maustetut, keitetyt sinisimpukat ja chorizoa

Sue Ellenin merenelävät esittäytyvät:

Rapukakku on yksi Sue Ellenin äyriäismenun antimista.

Sue Ellenin klassikko: rapukakku

Rapukakku on yksi Sue Ellenin suosituimmista annoksista, joka on koreillut listalla ravintolan avaamisesta saakka. Annoksen lisukkeet vaihtelevat sesongin raaka-aineiden mukaan. Näin loppuvuodesta klassikon kera tarjoillaan värikkäästi porkkanaa, vuonankaalia, taimenenmätiä ja tillimajoneesia.

Vastustamaton herkku valmistetaan rapumassasta, joka on tehty kypsennetyistä käsinkuorituista ravuista, hienonnetuista yrteistä sekä vihanneksista ja lopuksi maustettu muun muassa Old Bay -mausteseoksella. Rapukakku paneroidaan sekä paistetaan öljyssä. Herkullisen klassikkoannoksen kanssa kelpaa nauttia lasillinen raikkaan hapokasta, hennon hedelmäistä valkoviiniä.

Hummeri merenherkkujen kuningas.

Hummeri – herkullinen merten kuningas

Hummeri on tyylikäs meren aarre, jota perinteisesti on tarjottu arvokkaammissa tilaisuuksissa – tai silloin kun on haluttu tehdä vaikutus. Sue Ellen on tuonut herkun kaikkien saataville. Hummeriin kelpaa tutustua vaikka nauttimalla puolikas annos, esimerkiksi lisänä upeaa äyriäisvatia. Grillattu hummeri on valeltu valkosipulivoilla ja tarjoillaan amerikkalaisen klassikon, Rhode Island-kastikkeen kera.

Sinisimpukat Sue Ellenin Seafood Specials-listalla.

Sinisimpukat

Simpukat ovat herkkusuun valinta, ja hauskaa talvikauden syötävää ystäväporukalla. Parhaimmillaan simpukat ovat syyskuusta huhtikuuhun. Valmistus tapahtuu laittamalla elävät, kiinni olevat simpukat suoraan kiehuvaan veteen ja keittämällä niitä kunnes kuoret aukeavat. Sue Ellenin simpukat saavat makunsa Old Bay- mausteseoksesta sekä niiden kanssa tarjoiltavasta chorizosta.

Helsingin Etelärannassa sinisimpukoita on tarjolla kahdessa annoskoossa: voit nauttia pienemmän annoksen merenherkkuja alkuruokana tai herkutella suuremman satsin pääruokana. Henkilökunta auttaa valitsemaan annoksen kylkeen sopivan viinin palan painikkeeksi.

Tervetuloa nauttimaan Helsingin parhaita äyriäisiä meren äärelle!

Pöytävarauksen pääset tekemään TÄSTÄ